Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges, hogy ettől a nagy...

Lehetséges, hogy ettől a nagy hőségtől fáj a fejem?

Figyelt kérdés

4-5 napja folyamatosan fáj a fejem, általában a délutáni órákban szokott kezdődni és egészen estig kitart. 3 liter vizet iszom, tehát nem a nem elegendő folyadékbevitellel van a gond, illetve a napon sem tartózkodom, a légkondit sem használom.

Válaszokat előre is köszönöm!

2017. aug. 2. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem simán. Néhány napja nekem is másfél napig folyamatosan fájt a fejem, pedig szinte soha nem szokott, és akkor is egy algoryrin fél óra alatt megoldja. Ezt az időt szerintem az is megérzi, aki egyébkent nem frontérzékeny.
2017. aug. 2. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van. Szerintem is a meleg.
2017. aug. 2. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is sokat fáj a fejem pár napja, pedig egyébként nem vagyok fejfájós.
2017. aug. 3. 07:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Javaslom ebben a nagy melegben ne tartózkozdj kint vagy meleg helyen és javaslom egy klíma vagy mobil( amelyiknek van kivezető csöbe,amit az ablakon kiraksz az vezeti el-ki a hőt a lakásból)klíma használatát,anélkül elég nehéz lehűteni,főleg a padlástéri szobákat. Ha ez nem megoldható,aludj máshol,lehetőleg klimatizált lakásban vagy ismerősnél,vagy bérelj akár mobil klímát, ill.klímás lakást addig amíg a legnagyobb meleg nem megy el.

Azon kívül, ha teheted ne egyél laktatót ill. inkább cukormentes italokat ihyál,citrom vízzel elég hatásos, inkább gyümölcsöt és vagy zöldséget egyél!

2017. aug. 4. 02:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Simán lehet a kevés folyadék! Egy átlagos testalkatú felnőtt számára, normál hőmérsékletben is (kb 20 fok) a napi 2 liter a minimumok minimuma! Ilyen melegben a 3 liter nagyon nem elegendő! Ennek a sokszorosát veszíted el ilyen melegben csak azzal, hogy egy helyben ülsz. Ha mozogsz is, ez sokszorozódik!

Plusz, nem mindegy, milyen vizet iszol. A csapvíz az ország legtöbb pontján igen halovány mennyiségben tartalmaz ásványi anyagot. Ehhez hozzájön a sóveszteség is. Persze, ez mind a meleg következménye, de nem a magas hőmérséklet a fejfájásod direkt oka. Vegyél be egy mokkáskanálnyi sót, igyál meg rá fél liter vizet! Ha múlik a fejfájás, megvan az ok! Nekem legtöbb esetben segít.

2017. aug. 4. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!