Lehetséges, hogy chlamydia fertőzésem vam?
Sziasztok.
Fél éve tart a kapcsolatom a párommal. Az exem új barátnője a kapcsolatunk első hónapjában megkeresett,hogy chlamydiát kapott el az exemtől. Akkor nem foglalkoztam vele mert semmilyen tünetem nem volt. Így fél év eltelte után még mindig foglalkoztat a dolog ugyanis mivel a jelenlegi párommal teljesen egészségesnek tűnünk aggódom, hogy esetleg betegek lehetünk. Szerintetek elképzelhető hogy semmilyen tünetünk nincs mégis betegek vagyunk? Azt sem szeretném hogy azt gondolja hogy megcsaltam és azért megyek vizsgálatra. Nagyon nehéz a helyzet. Segítsetek :( elöre is köszi
És honnan tudja az exed új barátnője, hogy az exedtől kapta el a fertőzést és nem mástól?
Egyébként ha ilyen merül fel, érdemes elmenni STD szűrésre, akár a jelenlegi partnereddel is, sőt leginkább úgy és akkor kiderül, hogy mi újság.
A barátodnak meg nyugodtan elmondhatod, hogy mit mondott az új csak (aki lehet csak azért mondta ezt, hogy téged bántson, ki tudja?), de biztos, ami biztos alapon megnézeted magad és megkéred, hogy tegye ezt ő is. Ha ezen fennakad, akkor elgondolkoznék a helyedben, hogy érdemes-e vele lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!