Gyomorégés mitől lehet, és mit lehetne tenni ellene?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azzal a kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni,hogy kb 3-4 hete volt egy hugyhólyag gyulladásom ami mellett nagyon fájt a gyomrom is, enni nem bírtam és hasmenés is hozzá járult az egészhez. Vizeletminta alapján megállapították, hogy ez hugyhólyag gyulladás. Kaptam antibiotikumot amely helyre is hozott azonban pár hét után, iszonyatos gyomorégés kezdett el kínozni, a mai napon erős fájdalmakkal keltem es nem rég ismét elkezdett fájni. Orvos látott,viszont nem tudott semmit sem megállapítani. Fogalmam sincs hogy mi okozza ezt az iszonyú gyomorfájást. Azt hozzá kell tegyem hogy az utóbbi időkben rengetegszer voltam beteg szóval szinte folyamatos antibiotikum kúrán voltam. Amit még hozzá tudok tenni az az, hogy nem dohányzom, nem kávèzom, es angliában élek ,es valahogy itt nem szeretnek az orvosok rendesen megvizsgálni...Egyébként lány vagyok, és 16 éves ha ez számit valamit is. Köszönöm a válaszokat.
nekem is szokott égni, nekem a szódabigbagbróna segít
2017. júl. 27. 01:10
2/4 anonim válasza:
Gyomorfekély, reflux is lehet. Kellen e vérvétel, hasi ultrahang, gasztroenterológusi vizsgálat.
2017. júl. 27. 07:27
3/4 anonim válasza:
A vervetel es a hasi UH semmit nem er, foleg nem ureges szerveknel. Bal bordaiv allatt van fajdalmad? Milyen jelelgu, szuro? Hangod szokott rekedt lenni, torokfajas?
Probalj meg savkotot szedni pl ITT nalunk ilyen a acidogit stb. Ha egy ket het utan nem segit akkor protonpumpa gatlo kell pl rabezym, nexium stb, a hatoanyag pl omeprazol nalatok nem tudom milyen gyoszerneven szerepel. De Ami fontosabb kell egy gyomortukrozes.
2017. júl. 27. 08:13
4/4 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat.
Igazából nem tudom meg mondani hogy hol fáj mert kisugárzik mindenhova...de az biztos,hogy a gyomromból ered a fájdalom.
Torkom szokott fájni,rekett is vagyok ha fáj..érzem hogy sokszor a nyelőcsövemet is marja valami gondolom a sav...szerintemm is mindenképp kell egy teljes vizsgálat 2 het múlva utazom haza Magyarországra ahol tudom, hogy fognak foglalkozni velem. Egyébként a fájdalom ilyen görcsös inkább, minthogy szúró.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!