Szédülés és nehezen kelés?
Nyáron alapból nem tudok 8 előtt felkelni, mivel sokáig fent szoktam lenni, de 8 után ritkán szoktam aludni.
Viszont egy hete egyszerűen nem tudok felkelni, mindegy hogy éjfélkor vagy 10-kor fekszek. Beállítottam 8-ra az ébresztőmet, de egyszerűen annyira fáradt vagyok, annyira nyomott a fejem hogy 9 körülig nyomni szoktam a szundi gombot, és akkor sem azért kelek fel mert kialudtam magam, hanem mert erőszakkal kirángatom magam az ágyból. És mindegy mennyit alszok, 8 vagy 9 órát (ami nálam már soknak számít), egész nap gyenge és fáradt vagyok, a fejem meg nagyon nyomott. Ma pedig szédülök is ami nálam elő azokott fordulni, de ez valamiért másabb mint általában. Az előbb is csak ültem egy helyben és olvastam, amikor hirtelen olyan erővel tört rám a szédülés hogy azt se tudtam mi történik, mintha fejbevertek volna, még enyhe hányingerem is lett tőle. Felálltam pár másodperc után hogy kicsit mozogjak, és egyenesen járni se tudtam percekig, tényleg mintha húzna a fejem.
Ez mi lehet? Valami betegség, front, vagy nem ittam eleget? Szedek most antibiotikumot is mert beteg voltam, lehet hogy annak a mellékhatása? Vagy csak felerősödött menstruáció tünetek? 2 nap múlva kellene megjönnie, ilyenkor random rám szokott törni a szédülés, de ennyire még sosem fordult elő.
17/l
Há, nekem nagy a víz igényem, litereket is meg iszom ha szomjas vagyok. Multkor este jöttem rá, hogy keveset ittam nappal és attól vagyok nyomott, akkor megittam két nagy üveg vizet. Az antibiotikumnak is van gyengítő hatása, egyértelműen, mert amikor szedi az ember, általában beteg.
Szerintem igyál sok vizet. Én pl pohárból nem tudom elég jól oltani a szomjam, mert nem tudok annyit inni amennyi jól esik, inkább folyóvízből, vagy valamilyen nagy tartályból.:DDD
Lehet hogy amiatt volt:D
Próbáltam levegőn lenni meg napozni,de lehet hogy nem volt elég, mert azért az első 2-3 napot rendesen ágyban fekve töltöttem, arra se volt erőm hogy kinézzek. De akkor hátha javulni fog pár napon belül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!