24órás ekg vérnyomás tapasztalatok?
Figyelt kérdés
most van rajtam is mikor érzem hogy kezd mérni egyből felmegy a pumpa
hogy lesz ez így jó
csak simán magamnak itthon 120-130 körül van
de ezzel meg feszült vagyok
2017. júl. 11. 10:17
1/4 A kérdező kommentje:
ezzel ilyen 150
és közbe full azt érzem mint ha pl vizsgáznék
2017. júl. 11. 10:33
2/4 anonim válasza:
Rajtam is volt ez a kütyü,hát érdekes dolgokat csinált. 160 ig is felment :)az életemben nem volt 140 nél több. 100/80 az átlag nekem. Persze kaptam rá gyógyszert ,én hülye be is vettem,80/50 lett az eredmény. Dobtam is ki azonnal.Ne stresszelj rajta mert annál rosszabb lesz.Arra meg figyelj oda milyen kezelést adnak,mert ugye így szokás ,szedje a bogyokat majd jobb lesz.Vagy nem....:(
3/4 A kérdező kommentje:
pulzus is 75-80-ról egyből 100 XDD vicc ez az egész
2017. júl. 11. 11:08
4/4 anonim válasza:
Próbálj feküdni, és maradj nyugodt , ha sikerül úgy jó lesz az eredmény akkor tudni fogja a doki h csak stressztől megy fel, azokat mondd h ideges voltál , nekem a postás hozott egy csekket , pont akkor mért fel ment 160ra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!