Mitől újulhat ki újra és újra herpesz a szemem mellett?
Legutóbb 1 éve szenvedtem tőle, akkor voltam szemészeten is, és ott mondták, hogy nem árpa, hanem herpesz. Mástól nem kaphattam el, az 100%. Melóhelyen egész nap gépnél dolgozok, erős szemszárazság eredményezhet herpeszt a szemen? Hogy terjed egyáltalán? Mert ha arra gondolok, hogy tömegközlekedéssel utazom, megfogom a kapaszkodót, és utána megvakarom a szemem, így beviszek valami vírust mástól, ez bármikor máskor előfordulhatott volna 20 év alatt, de csak most volt rá példa. Nem értem, hogy mitől lehet ez. Se a számon, se a nemi szervemen nincs és nem is nőtt soha. Csak a szememen. Aki esetleg ért hozzá, vagy volt hasonló tapasztalata, nektek mi váltotta ki?
Itthoni praktikaként fogkrémet kenjek rá este, hogy kiszárítsa, vagy valami olajos krémet/aloe verát, a hólyagocskákra?
Szedjél Lizin-C kapszulát.
[link] Sziget - Vitamin ABC / Lizin
Ezernél Lizin-C kapszulát hosszú ideig .
A lizin egy esszenciális aminosav, nagyon jó immunerősítő és herpesz-stop hatása van. Nekem nagyon jól bevált, akkor kezdtem el szedni, amikor övsömörös lettem, a doki is kérdezte mit csináltam, mert nem jöttek ki a hólyagok, és ami volt azt is nagyon szépen leszáradt.
Próbáltam elküldeni a cikket, de valamiért nem lehet megnyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!