Fáradság fejfájás szédelgés mitől?
Figyelt kérdés
Ugy kezdődött ez a dolog hogy..2001 ben elmentem papámékkal Balatonra indulás elött egy bögre kakaót ittam!Egész úton rosszúl vóltam hányingerem vólt!Felhúzott ablaknàl cigiztek kocsi tele csomaggal..Nah és az a helyzet hogy ki is dobtam a taccsot mire oda értünk volna!Azóta szinte az életem részévé vált ez a hányinger!Azóta retegek a hányástól!Tavaly Decemberbe vóltam egy vizsgálaton ahól kiderült hogy Glutén és laktóz érzékeny vagyok!Azóta diétázom kaptam étrend kiegészítőket is!De hányingerem akkor is van mostanába szédelgek fáradt vagyok!Vóltam vérvételen minden rendben van nem mutatott semmit!Nagyon stresszes is vagyok az az igazság szinte a legkisebb dolgokra is!Szedek b6 vitamint reggel este!Már van időpontom pszichológushoz hátha mond valami okosat!2017. júl. 9. 17:00
1/4 anonim válasza:
Nem eszel olyankor valami tejet tartalmazó dolgot, amikor fáradtság jön rád? Allergia is okozza ezt a fáradtságot, és szédelgést. Milyen étrend kiegészítőt szedsz? Citromfű teát igyál meg naponta 3 csészével.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha eyzek is tejterméket csak laktóz menteset!
2017. júl. 9. 18:20
3/4 anonim válasza:
A 2001. es hányás megfeszegette a nyelőcsövedet. A sérült nyelőcsőből indul ki minden problémád! Próbáld meg kerülni az étolajat, és a káliumozott sót.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem eszek étolajjal semmit!Kókuszzsírral főzünk!
2017. júl. 9. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!