Koncentrációzavar? De mitől, miért?
Figyelt kérdés
Tegnap (csütörtökön) volt azthiszem 2 hete hogy tapasztaltam ezt a zavaró dolgot, ami elő-elő jön. Este egy kis lehúzó (nem forgó) szédelgéssel kezdődött, kissé terhelt gyomorral, na mondom biztos gyomorrontás (októberben többször rontottam meg a gyomrom, akkor teljesen más tüneteim voltak: mellkas szúrás, hát szúrás, remegés). Péntek oké volt. Szombaton este előjött megint, de megint picit terhelt gyomorra. Vasárnap azonban 3-szor is előjött! Délelőtt (nem éhgyomorra) de amikor ettem egyből elmult. Később a moziban (szinten kajásabb hasra) aztán pedig itthon, fejfájással, fej feszüléssel (vérnyomás, hőm oké volt). Hétfőn itthon maradtam, kicsit a vérnyomásom éreztem ingadozni, melegfrontra fogtuk. Kedden suliban fáradt voltam de elment a nap, szerda kb elment (bár megszédültem egy erősebbet, de az kijelző erős nézésétől lehetett), csütörtökön reggel olyan tompának éreztem magam hogy ahogy mentem a büfébe a suliba egyenesen sem tudtam menni, meg zavart volt a fejem (ez azthiszem reggel egy héttel korábban is elő jött). Pénteken a fáradságon kívül 7 órán szédelgés jött rám és koncentrációzavar ismét. Aztán ez a tompaság, zavartság fenn állt még suli után is mikor elmentünk kajalni anyukámmal a mekibe. Aztán szép lassan elmult. Szombaton egyszer jött elő egy kis kellemetlen közérzet, picit emelkedett vérnyomás (mint utólag kiderült kissé penészesen sült tököt ettem). Vasárnap szinten tompaság, szédelgés, fáradtság. Hétfőn megjött a menstruációm de leszámítva a hasfájást film jól voltam! Tehát azt hittem ez a menstruáció előharangja volt. Kedden gyenge voltam (vérzés miatt valszeg) és feszült a mellkasom, meg ilyenek, de az állítólag a menszesz miatt is lehet, mondjuk eddig ezt nem igazán tapasztaltam. Szerdán szinten gyengésebb voltam, koncentrációzavar is volt asszem, majd csütörtök reggel ujra ez a tompaság. Pénteken (ma) szinten ez a koncentrációzavar jött rám így a hatodik óra után (aztán fajt a fejem is -> valszeg éhség, mert a 4. Óra elején ettem egy nagy meleg szendvicset) aztán ahogy ettem, lassan elmult. Másik panaszom hogy pl szerdán éreztem hogy mintha melegség futna át a fejemen, itt - ott meg ebben érzem (belülről), meg néha az orrom mögötti részt, és számokat is érzek. (?) ez a melegség kb kedd óta van hogy elő jön, pl ma reggel is mikor mentem suliba. Ehhez társult egy kis hascsikarás is tegnap és ma reggel (tegnap olyan salátát ettem amin a szósz mosdóba kényszerítette még aznap este apukámat és tesómat). Szerintetek mi lehet a probléma? Tapasztalat?#fej #fejfájás #szédülés #éhség #gyomor #közérzet #hascsikarás #szédelgés #tompaság #koncentrációzavar
2016. febr. 12. 20:59
1/1 A kérdező kommentje:
Hétfőn full* jól voltam.
melegebbnek éreztem a fejem belülről*
Szagokat éreztem*
Szerdán ettem a cuccot* és csütörtökön plusz ma reggel (péntek: 2016.02.12) éreztem a hascsikarast)
2016. febr. 12. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!