Ha kiderulne a parotokrol hogy beteg elhagynatok?
Figyelt kérdés
Pl van meg par honapja vagy eve hatra, vagy valami komoly betegsege van. Elhagynatok ? Ha igen, miert ?2017. júl. 9. 09:31
2/9 anonim válasza:
Dehogy hagynám el, pont olyankor lennék vele a legtöbbet.
5/9 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Akkor van a legnagyobb szüksége a párjára
6/9 anonim válasza:
Aki ilyen helyzetben cserben hagyja a párját, az nyugodtan köpje szembe magát.
Nyilván ha pár hetes, hónapos kapcsolatról lenne szó és nem is szeretném annyira a másikat,akkor nem maradnék vele, ha beteg ha nem.
De pl a párommal már sok éve együtt vagyunk, nem hagynám el, bármilyen betegsége is lenne, kitartanék mellette és támogatnám. Erről szól egy komoly kapcsolat, jóban-rosszban egymás mellett.És persze ez tudom,hogy kölcsönös, ő sem hagyna el ha beteg lennék..
7/9 anonim válasza:
Ha szeretem őt miért hagynám el? Eszembe se jutna.
Segítenék neki amiben tudok, és minél többet vele lennék.
22N
9/9 anonim válasza:
Mi értelme együtt lenni a jóban, ha a rosszban pont nem vagyok mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!