Titikeeea kérdése:
Véres köpet. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Az elmult egy hetben negyszer koptem ferrari pirosat eleg bo mennyisegben... ami erdekes az egeszben hogy egy helyben ulok es egyszercsak elonti a szamat. Iszok vagy kikopom magambol es kesz. Nem kohogok melle, februarban voltam tudoszuresen es semmi. Ful orr gegeszetre rohantam utana ahol semmit nem lattak ami okozhatta volna. Esetleg valakinek volt mar hasonlo? Nagyon ijeszto :( egy 24 eves, halalra remult lany..2017. júl. 6. 23:24
11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom!:) Mindenkepp megyek.. / utolso kolmentelo: epp ezert nem ferrari szint irtam..:D a ferrari piros mint kifejezes letezo fogalom. Ajanlom a googlet ;)
2017. júl. 7. 01:37
12/17 szamo77db válasza:
Én sem vagyok orvos, ezért azt tanácsolom, fordulj orvoshoz. Dolgoztam egészségügyben és ott arra tanítottak, hogy minden vérzést komolyan kell venni!
13/17 A kérdező kommentje:
Kedden megyek gyomortukrozesre.. remenykedem a legjobbakban :)
2017. júl. 8. 03:26
14/17 szamo77db válasza:
Én pedig a legjobbakat kívánom neked!
16/17 A kérdező kommentje:
Na hat tulestem rajta... nyelocso nyulladas ami a valoszinuleg vizsgaidoszaki stressz es helytelen eletmod miatt feljovo sav miatt alakult ki es nem tudott meggyogyulni. Semmi leukemia 🙏🏻😃
2017. júl. 11. 23:48
17/17 anonim válasza:
Orulok, hogy igy lett - azert ezt is vedd komolyan. Tartsd be mindazt amit a doki mondott, nehogy elfekelyesedjen stb.
Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!