Vesebeteg lennék?
kreatinin szintem 133.00 umol/l
egfr szintem 61.50
23F
rendszeresen sportolok (KONDI)
8-as vagyok.
Sajnos ezek a szedett cuccok több kárt tesznek, mint hasznot. Máj- és veseelégtelenséget okoznak, szóval jóindulatból tanácsolom, hogy hagyd abba a használatukat. Egészségügyben dolgozok, láttam itt már erre példákat, orvos ismerőseim is meséltek. Cuccok nélkül is szép izomtömeget lehet magadra szedni, nekem lányként is sikerült vastag izmos combot összeszedni csupán bicajozással.
De feherjeport nem szedek és nem sok a hús se annyit eszek mint barki más itthon
Szóval nem több kg-t 1 nap
Csak minden nap van hús ennyi
Nem, a túlzott fehérjebevitel okoz veseelégtelenséget és májbetegséget, ezáltal cardiovaszkularis és pulmonológiai kórképeket. A szteroid egy szükséges rossz a legtöbb esetben, mely elsősorban az endokrológiai mechanizmusokra hat...
Lupus betegek prednisolonra szorulnak (szteroid), ha nem kapnák, akkor kb belehalnának az előbb említett autoimmun betegség okozta vesebetegségbe stb, persze aszteroid hatására kissé immunhiányos állapotba kerülnek (valamelyest cél) és kialakulhat cukorbetegség és egy fincsi cushing syndroma...
Azért a szteroidot ne keverjük ide háttértudás nélkül, légy szíves.
Ja és a másik, túlzott fehérebevitel hosszútávon, ahogy már említettem okozhat köszvényt, illetve impotens lehetsz tőle, és ugyanilyen sunyin alakul ki, mint a veseelégtelenség. Az, hogy a torkodon lenyomják ezt a demagóg f@****got a proteinről, az csak a pénzhajhászás velejárója. Abban az országban, hogy orvosi diploma nélküli "rákgyógyító" kap műsort KÖZTÉVÉN, ott nem csodálom, hogy ekkora ferdítések vannak a piacon. Inkább higgy nekünk, akiknek van tapasztalata... Nem mellesleg nekem intenzív terápiás orvos mesélt is mutatott eseteket.
Persze nem kötelező elhinni, és lehet fiatalon nagyon jól fogsz kinézni, de a szervezet nem felejt az osztódások révén, a hibás szekvencia meg fog maradni és lehet egy ideig kompenzál, javítgat a szervezet, de azután szophatod és átkozni fogod azt a napot, amikor nem tudsz kielégíteni egy nőt - kicsit messzire mentem.
Azt ne mond már nekem hogy napi kb 80-120 gramm feherjetol vesebeteg lesz az ember
Igen a szteroid segít egyes betegsegekem
De ha egészséges ember szedi bizony tonkrevag
Vicces lenne, ha a klinikumot egy orvos véleménye alapján állítanánk fel. Viszonylag sok betegséget titulálhatnánk például myocardiális infarctusnak.
A válasz egy ideális esetről szólt, még a fejlett világ adherenciájára támaszkodva én nem venném komolyan de ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!