Lehetséges hogy Malária?
Figyelt kérdés
Meg csípte kb 2 napja hajnalban amikor aludtam a nyakamat egy szúnyog, és lett egy kis gumó a nyakamom ami piros és meg van dagadva...
Romániában élek ...lehet hogy csak be képzelem de nemtudom mit tegyek..2 napja ilyen és sokszor viszket, meg faj is...
Mit tegyek?
(15 éves vagyok , ennyire nem csípet még szúnyog meg)
2017. júl. 4. 01:26
11/12 anonim válasza:
Én jót szórakoztam rajta bocsi :D Malária nem lehet szóval megnyugodhatsz szinte 0% esélyed van rá, pár hónapja volt egy kamu hír miszerint Európában is malária veszély van de később írták, hogy csak kamuhír volt. De azóta nem múlt el? Ha zavar akkor menj le háziorvoshoz de szerintem ártalmatlan dolog lehet.
12/12 A kérdező kommentje:
Azóta de igen le lapadt...van egy kis pötty ott vagyis olyan mint sebb lenne de már nem fáj
2017. júl. 7. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!