Miért fáj ennyire a torkom?
Figyelt kérdés
A mandulám kb 2x akkorára dagadt mint amekkora volt és annyira fáj hogy meg levegőt venni is nehéz, nem hogy enni. Nem fáztam meg vagy ilyesmi mert teljesen jól érzem magam és nincs más tünetem. Voltam orvosnál, aki csak annyit mondott hogy szedjek fájdalomcsillapítót. De basszus aludni sem tudok úgy fáj, és fogalmam sincs miért.2017. júl. 2. 07:14
1/2 anonim válasza:
Akkor menj el egy másik orvoshoz is, és addig ne hagyd magad lerázni, amíg nem válaszol a kérdéseidre. Mi így, látatlanban honnan tudhatnánk?
2/2 anonim válasza:
Gargalizálj legalább háromszor sós vízzel és holnap menj el gégészetre, oda nem kell beutaló és biztosan kapsz rá valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!