Mi a baj? Milyen orvoshoz fordulhatnék?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Az utóbbi 2-3 hónapban nem igazán érzem jól magam: folyamatosan fáj a fejem, gyakran szédülök és 2-3hete jellemző, hogy elfelejtek dolgokat, kiesik néhány óra a napból és sokszor zavartnak érzem magam. Sokféle orvosnál jártam (ct,mr, vérvétel stb) senki nem talált semmit. Azt mondják kimerültem az érettségi miatt, csak pihenésre van szükségem. Volt aki azt vágta a fejemhez, hogy biztosan drogozom(soha mégcsak ki sem próbáltam, nem is dohányzom). Anyukámék szerint csak beképzelem magamnak, mert nagyon ráérek. Tényleg ez lehet a baj? Ti mit tennétek, hova fordulnátok?2017. jún. 30. 10:10
1/4 anonim válasza:
Könnyen meglehet, hogy a leírtak mögött pszichés kimerültség vagy valamilyen más mentális probléma áll pl hipochondria, pánikbetegség stb. Tudom furcsán hangzik, de ezek mind előidézhetik a szó szerinti fizikális rosszullétet is, ismerek másokat is hasonló cipőben, akik szintén panaszokkal elmentek ide-oda, mire végül kiderült, hogy lelki eredetűek a panaszok. Szerintem pszichiátert kellene felkeresned.
2/4 anonim válasza:
Simán ki lehet merülni ennyire az érettségitől. Sok alvás, pihenés, könnyű sport, hobbik, barátok, barátnők, lazulás, strandolás. Ha nem javul az állapotod egy hónap alatt se, akkor pszichiáter.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek :)
2017. jún. 30. 14:10
4/4 kacok válasza:
Szintén most érettségiztem és rettenetesen fájt a fejem a végére. Aztán az elmúlt napokban megszűnt. Én is azt hittem, valami komoly baj van, háziorvos azt mondta nincs semmi. Most már csak néha fáj a fejem, de csak egy-két másodpercre nyilall bele, párszor egy nap. Remélem ez is eltűnik idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!