Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hasmenősnek ajánlanátok...

Hasmenősnek ajánlanátok uzsonnákat amit munkahelyre vihet?

Figyelt kérdés
Sajnos fizikai munka,kell az energia.Viszont tudom,hogy vigyàzni kell,nem mindegy mit eszek.Gondolom péksütik,szendvics kilőve? Pedig azt szoktam vinni.Nem tudok kitalàlni semmit,ami kímélő és mégis kibírom vele a munkanapot.Gondoltam piritós közé rakott sovàny sajtszeletre.vagy joghurt kiflivel de joghurt àllítólag meghajhat.
2017. jún. 27. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek jok lehetnek: haztartasi natur kekesz, puffasztott rizs/buza, sima piritos, babapiskota.
2017. jún. 27. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:
A hasmenésnél legfontosabb, hogy tejmentes legyen a diéta.Amit írtál abban pont tej van.
2017. jún. 27. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:

banán, olajos magvak, nagy kakaótartalmú étcsoki. Ezekben sok energia van.

Ha van hűtő, akkor valamilyen nem túl zsíros hús, pl. csirkemell sós krumplival vagy rizzsel. Saláták öntet nélkül.

Esetleg főtt tojás (?)

2017. jún. 27. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!