Mitől szúrhat a melkasom?
Figyelt kérdés
Mostanában gyakran szúr picit a melkasom , közében a szivemnél nem viszont mindkét mellemnél , oldalánál, alatta , még a szivem fölött is néha. Hátam is néha fáj. De pár perc múlva elmúlik. Nem hiszem hogy lenne valami szívproblémám, mert mostanában sokat megyek mozogni meg esténként kb 3-4 km-t lefutok nem túl gyorsan kb 20-25 perc alatt de még elég gyenge is vagyok mert most kedztem el igazán erősíteni magam meg állóképességet fejleszteni, viszont nem állok meg egyszer sem és nem ájulok el meg aztán nem szúr , csak pár óraval később . Általában azért nem megy olyan jól a futás mert megfájdul a lábam, de a tüdőmet nem köpöm ki..Ez csak a növéstől lehet, vagy mi a tippetek? 16L2017. jún. 25. 21:58
1/2 A kérdező kommentje:
*mellkasom
2017. jún. 25. 21:58
2/2 anonim válasza:
Mellkas szúró fajdalom hátterében nem csak tüdőbajok (mellhártyagyulladás, tüdőgyulladás, tüdődaganat), szívprobléma állhat. Okozhatka helytelen teattartás is. Amennyiben fizikai megterheléskor nem jelentkezik, úgy én is azt mondanám, nem szívelégtelenség az oka. Ha leizzadsz futáskor, s hűvös szél ér, akkor meg is fázhatott a mellkasod, éppen ezért is, vagy ha más nem csak megnyugtatás végett érdemes orvoshoz menni,gy két lábon kihordott tüdőgyulladás komoly szövődményekkel járhat. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!