A csökkent munkaképességűek kapnak valamennyi járadékot/hó és ha igen, mennyit?
Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 22:53
1/6 anonim válasza:
Az, hogy kapnak-e az attól függ, hogy mennyire csökkent a munkaképesség, és hogy hány évet dolgoztak előtte.
2/6 A kérdező kommentje:
És ha nem dolgozott 1 évet sem, ám meglehetősen csökkent munkaképességű?
2017. jún. 22. 22:58
3/6 anonim válasza:
Ez kb olyasfajta magyarországi szociális hozzáállás az Államtól, hogy tömegesen gyakorlattal rendelkező munkaerőt keresnek. Ördögi kör. A pályakezdő hogyan lesz így gyakorlott??? :DDD Röhej.
Megy a manipuláció avval is, hogyan alkalmaznak olcsóbban pályakezdőket...
Folynak a visszaélések, protekció alapú ez az ország....
A csökkent munkaképességű detto.
Életem során háromszor kaptam segélyt,
az kb 4-szer 13, vagy 14 ezer FT volt eddig összesen, évtizedek alatt. Vagy háromszor 14 körül?
Jó rég volt, már nem tudom pontosan.
De a lényeg ez.
4/6 anonim válasza:
A "meglehetősen" nem elég pontos. Az NRSZH orvosi bizottsága eldönti, hogy hány százalék az egészségkárosodás. Utána derül ki, hogy jár-e valami, vagy sem.
5/6 anonim válasza:
Hogy jogosult legyen valaki a rehabilitációs ellátásra, a NRSZH kedvező döntésén túl legalább tíz év mukaviszonyt is kell igazolni. Anélkül, ha jól tudom, az önkormányzatnál lehet valamilyen ellátást igényelni.
6/6 Pikáli Sándor válasza:
EZER LITER BENZIN ÁRA NETTÓ FORINT A TISZTESSÉGES ALAPBÉR
Az állam szégyene, ha nem talál minden kézbe hasznos eszközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!