Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet a túlsúlytól májmegnagyo...

Lehet a túlsúlytól májmegnagyobbodásom?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, háziorvost váltottam. Az új orvos kezdte azzal, hogy megvizsgált, és a májamat egy kissé nagyobbnak tartotta a normálisnál. De nem tulajdonított neki jelentőséget, mert szerinte okozhatja a "testalkatom" is. Most nem tudom, hogy ezzel a túlsúlyra gondolt-e. Mondtam neki, hogy elég sokat fáj mostanában a bal vádlim és sípcsontom, térdem, ő pedig adott egy laborbeutalót.

Hétfőn megyek vérvételre, de azért szokásom szerint 'rágugliztam és a csontfájdalomra, májmegnagyobbodásra és csak leukémiát dobott ki, eléggé beparáztam.

Nem vagyok lázas, nincs egyéb bajom, (kövezzetek meg a kérdésért) de mégis.. lehet ez leukémia, vagy túllihegem?

2017. jún. 15. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Tulliheged! A majad azert nagyobb valoszinuleg, mert zsiros (igy is hivjak:steatohepatosis, azaz zsirmaj). A haziorvosod valoszinu a koleszterinedre lesz leginkabb kivancsi. A terded valoszinu a sok plussz kilotol faj, amit nap mint nap ki kell birnia. Foggyal le!
2017. jún. 15. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Meg csak annyi, hogy az elhizas magaval hozza kesobb a cukorbetegseget, a szivinfarktust es a tobbi nyalanksagot! Az elhizas az csendes, alattomos gyilkos, ami ellen tudsz tenni!
2017. jún. 15. 23:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Na, a vérképem rendben.
2017. jún. 19. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!