Ez lehet tüdőgyulladás?
Pár napja beteg vagyok és köhögéskor eléggé fáj a tüdőm. Voltam orvosnál, de konkrétan nem írt fel semmit, csak javasolta h vegyek orrcseppet és valamit torokfájásra. Azt mondta, nincsen semmi bajom, de szerintem van.
Ez lehet tüdőgyulladás vagy ha nem, akkor mi ?
Nem hinném, hogy tüdőgyulladásod lenne.
Viszont mivel légúti megbetegedésed van, így ilyenkor sokszor előfordul, hogy a tüdőn is lesz váladék, ami esetleg le van tapadva és ha az nem tud jól felszakadni, akkor borzasztóan tud fájni. Illetve lehet hörgőgyulladás is.
Ilyenkor valamilyen köptetőt szoktak javasolni.
Viszont nem ártana megnézetni, mert ha elhanyagolja valaki, abból viszont lehet tüdőgyulladás.
Ha a tüdődet meghallgatta és nem küldött röntgenre, nem írt fel köptetőt, akkor lehet csak a köhögéstől fáj a mellkasod, esetleg izmok fájnak.
Ha légszomjad is van és szárazan köhögsz, fulladsz, akkor nem ártana másik orvoshoz elmenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!