Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pánikbetegség? Többi lent!

Pánikbetegség? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval azon törtem a fejem hogy netán pánikbetegségben szenvedek. 3 hónapja volt egy masszív rohamom ami leterített napokra. Nagyon rossz volt. Másnap el is mentem háziorvoshoz de csak aztmondta, hogy valószínűleg a stressz okozta. Azután volt még egy rohamom, pár napra ettől is végem volt. Tünetek is társultak hozzá. Heves szívdobogás, (annyire vert a szivem ülő helyzetben, mintha lefutottam volna a maratont, 140-150 volt a pulzusom), mintha gombóc lenne torkomba, nehezebben nyelek, nagyon levert a víz, hideg is rázott, hőhullámaim is voltak, szédültem és halál félelmem volt. Tegnap is volt egy rohamom, épp hogy elszívtam egy cigit ülő helyzetben már jött is a heves szívdobogás, de szerencsére le tudtam magam nyugtatni. Aztán még aznap este is kicsit rámjött, azthittem szívrohamom van, mentőt akartak hozzám hívni de aztán egy 20 perc múlva elmúlt. Szóval srácok, bárki bármit tud ezzel kapcsolatban, szívesen meghallgatom, akár privit is írhat az aki ilyenen ment át és elmondhatja neki milyen volt. Nagyon érdekel ez a dolog engem, holnap elmegyek orvoshoz de addig muszáj volt leírnom ezeket. Köszönöm a figyelmet!

2017. jún. 1. 11:37
 1/1 TR75 ***** válasza:

Igen, ez lehetett pánikroham is.

Ha nem áll fenn huzamosabb ideje, akkor "betegségről" szerintem még nem beszélhetünk, zavarról esetleg. Minél hamarabb jutsz el szakemberhez, annál hamarabb túljutsz rajta. És nagyon valószínű, gyógyszer sem kell hozzá.

2017. jún. 2. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!