A szájmaszk megvéd a betegségektől?
Figyelt kérdés
Olyan gyógyszert kell szednem, ami szteroidottartalmaz, így az immunrendszerem nagyon gyenge. Ha van rajtam szájmaszk, akkor mehetek társaságba? (lehetőleg olyanok válaszoljanak, akik értenek az ilyesmihez)2017. máj. 31. 11:24
1/2 anonim válasza:
A levegőben, vagy cseppfertőzéssel terjedő betegségektől megvéd, bár gondolom nem 100%-ban.Ha már benned van a vírus, bacilus, akkor nem. És értelem szerűen a meghűléstől, megfázástól nem. Én nem vagyok orvos, de így tudom.Ha itt nem kapsz kielégítő választ, érdemes lenne megkérdezni a háziorvosodat. Ő biztosra tudja. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!