Szemhéjrángás. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Kèt hete van jelen a problèma. Vizsgaidőszakok volt, sokat olvastam, izgultam, betidtam annak. De egy hete màr ennek vège, a szemràngàs megmaradt. Nèha 1-2 percig is èrzem, csak a jobb szemhèjamnàl. Nèha óràkig semmi. Alig èszrevehetően ràng, nem súlyos. Forduljak ezzel orvoshoz? Vagy pihenjek mèg, hàtha abbahagyja?2017. máj. 28. 15:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem várd meg ezt a hetet még, ha nem múlik akkor menj el a dokihoz, de szedhetsz magnéziumot is. Pár hónapja nekem is napokig rángatózott a szemhéjam pedig még csak nem is izgultam semmi miatt de eléggé zavaró volt... Az is lehet, hogy kicsit fáradt vagy, pihend ki magad és szánj magadra legalább egy napot.
2/2 anonim válasza:
a stressz okozhatja, vegyél be Magne B6-ott kb 2-3 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!