Van olyan akinek evek ota meg van a petefeszek cisztaja, nem nő, csak ott van?
Figyelt kérdés
3 eve van a bal petefeszkemben egy ciszta amit egyszer mar meg akartak mutani mert vmi melléktermék van benne, de a tumormarker negativ lett, igy nem kertem a műtétet. Ennek 2 eve kb. Azóta ugyanaz a helyzet, de volt egy doki valtas, es az uj megint kert tumormarkert. Volt már valaki hasonló cipőben? Nem szeretnék mutetet.. Csak az a mellektermek zavar engem.2017. máj. 9. 22:24
1/3 anonim válasza:
Én megműttettem, mert ökölnyi nagyságú volt, és nagyon görcsöltem minden menseskor, és ömlött belőlem a vér. Nekem dermoid cisztám volt, haj és körömdarabkák voltak benne.
2/3 A kérdező kommentje:
Olvastam rola, eleg rosszul hangzik, sajnálom. Es köszönöm a valaszod. Ez amugy latszott UHon h nem sima ciszta? Tele vana net ijesztő dolgokkal, es mar nem tudom mit gondoljak :( most olvastam azt is h ha a ciszta belso falán van valami az nem jo. Pocsék ez az egész :(
2017. máj. 9. 23:37
3/3 anonim válasza:
Nekem nem volt olyan borzasztó, már 40 éves voltam, és húsz éve szenvedtem a menstruációs panaszaimtól, örültem, hogy megszabadulok tőlük. Nyolc napig voltam a kórházban, de már másnap járkáltam, itthon hat hét táppénz. Ennek már 15 éve, azóta sokkal rosszabb dolgokat éltem át, úgyhogy relatíve egész szép emléknek tűnik.Egyébként úgy mentem be a kórházba, hogy laparoszkópos műtét lesz, és már a műtőasztalon feküdtem, mikor közölte a doki, hogy mégis inkább felvágja, mert elég nagy, és így jobban lehet látni. De azóta már sokat fejlődött az orvostudomány.Engem akkor vizsgáltak először nőgyógyászaton UH-gal, ha fiatalabb koromban felfedezik és kiveszik, rengeteg szenvedést megúsztem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!