Talaltam egy csomot a tarkomon, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2 hettel ezelott felfedeztem egy csomot a tarkomon a hajtonel, eleg pici es nem mindig lehet erezni. Nem mozdithato, ugy erzem a hamreteg alatt van, egy pattanasra emlekeztet es a 'felszinen' faj. Jobb oldalt van, ha balra forditom a fejem jobban lehet erezni.
Kisebb mint egy borso, ha merev a nyakam akkor jobban kidudorodik de ha elmasszirozom eltunik, mi lehet ez?
Ma delutan megyek orvoshoz de felek, hogy rak vagy valami komoly bajom van. Volt mar valakinek ilyesmije? Fiatal vagyok, de 4 hete nagyon stresszes eletet elek, minden rossz most tortenik. Eleg rossz idoszakom van.
2017. máj. 8. 08:54
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen az orvos fog biztosat mondani, de nekem ez eléggé egy zsírcsomonak tünik...
De ne parázz majd az orvos megmondja.
2/3 anonim válasza:
ufo implantatum, ciszticerkoid, de valoszinuleg inkabb valami begyulladt szortuszo vagy pattanas.
3/3 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen a torkomon, orvosnal is voltunk vele megfogdosta meg ilyenek es azt mondta, hogy ennek semmi jelentosege nincs majd kesobb pattanas szeruen kijon, egy resze ki is jott egy fel evvel kesobb de a a maradek azota is ott van latni mar nem lehet viszont megfogni igen. Ez mar legalabbb 2-3 eve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!