Fél éve tartó garat, torokszáj gyulladás, köhögés, memóriaromlás, rossz közérzet?
Figyelt kérdés
Már nagyon sok orvosnál voltám, így gondoltam megkérdezem tőletek.
Fél éve elkezdtem köhögni, mintha valamilyen váladék lenne a garat környékén és ez irritálna, be is van gyulladva a garatom, de már a torokszájam is. (torokfájás nincs)
A betegség óta mintha a memóriám is rosszabb lenne, és rossz a közérzetem.
2017. máj. 7. 14:44
1/4 anonim válasza:
Nem sok a savad? Reflux is okozhat állandó köhögést, torokfájdalmat és váladékot a torokban.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, már reflux ditán is voltam 2 hétig, gyógyszeren is voltam 1 hétig, de semmi változás.
2017. máj. 7. 15:49
3/4 A kérdező kommentje:
De egyébként most így elgondolkodtam, és a betegségem előtt kb 2-3 héttel elkezdtem gyakrabban böfögni (és még mindig gyakrabban böfögök szerintem, mint fél évvel ezelőtt), ami a refluxot igazolná. De akkor miért nem javult az állapotom se a diétára, se a gyógyszerre?
2017. máj. 7. 21:26
4/4 anonim válasza:
Azért, mert ennyi idő alatt nem jön helyre a reflux, nekem 4 hónap gyógyszerszedés után lett jobb, és szigorú diéta volt addig és azóta sem eszem sok mindent, nehogy visszajöjjenek az erős tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!