Mennyi idő alatt alakulnak ki a vakbélgyulladás tünetei? (többi lent)
elsején megjött, nagyon görcsöltem, be vitt a mentő. Egy másik városban voltam. Ott kivizsgáltak, kezdeti gyulladást mondtak, a crp negatív lett, ezért hazaengedtek, és mondták menjek a városomba vizsgálatra mert oda tartozom. Szinte az egész napomat ott töltöttem. Hazaértem, hánytam egyet, plusz hőemelkedés.
A tünetek két hónapja kísértek, inkább akkor újultak ki, mikor megjött. Tehát áprilisban kezdődött az egész, az influenzám után pár nappal.
Másodikán elmentem a városomban is vizsgálatra, a crp emelkedett, felkísértek a sebészeti osztályra, befektettek, cuccaimért nem engedtek haza. Infúziót kötöttek be, majd elküldtek ct-re. Aznap este megműtöttek, a doki azt mondta nagyon csúnya volt a gyulladás. Zsákom nem volt szerencsére a műtét után.
Nekem két hónapig lágy székletem volt, áprilisban kétszer hasmenés. Sokat olvastam ezekről, magas láz akkor jön ha már előrehaladott állapotban van, ilyenkor kilyukadhat a bél. A hasad kőkemény lesz. Enyém még puha volt, időben mentem el. Egyén függő szerintem.
Volt áprilisban is egy nagyon erős gyomorfájdalmam. Eleinte a gyomrod fáj, majd áttér a jobb alhasba. Júniusban már ott fájt. Kedden jöttem ki a kórházból, egy héttel a műtét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!