Ez normalis kamaszkorban? 15/l
Figyelt kérdés
Miota benn vagyok a kamaszkorba kb 4 eve szinte mindig depresszios vagyok teljesen kedvtelen sokszor gondolkozom ongyilkossagrol de nem mernem ahhoz tul felos vagyok ,sose erzem magam jol a boromben,unalmas az eletem (semmi se kot le pedig szuleim gyakran mozdulnak ki othhonrol izgalmas helyekre is ami egy velem korut is erdekel)de ez az egesz mar talan 1.osztalytol vagy elobb kezdodott de most durvult el es fogalmam sincs mit tegyek2017. máj. 6. 16:31
1/7 A kérdező kommentje:
Ja es orvoshoz nem szivesen fordulnek de mar azis megfordult a fejemben de inkabb egyedul kuzdenek meg vele
2017. máj. 6. 16:34
2/7 szamo77db válasza:
Egy jó pszichológus sokat segíthetne pedig. Nem biztos, hogy lesz erőd egyedül kimászni ebből.
3/7 anonim válasza:
Valóban egy pszichológus kellene,mert ha nagyon sokáig húzod,akár tényleg kárt fogsz tenni magadban.Kamasz korban inkább az erős hangulatingadozás a jellemző.Ne félj szakemberhez menni,nagyon sokat tud segíteni.
4/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom :/ mindig ugy voltam vele hogy egy idegennek semmi koze hozza meg ha tudna is segiteni
2017. máj. 6. 18:20
5/7 anonim válasza:
nem jó hozzáállás, hogy idegennek semmi köze hozzá. pont, hogy kit érdekel, hogy az idegen mit gondol, nem? :)
figyu, szerintem kamaszkorban ez valamennyire elfogadott, mármint ez a depis érzés, de a tiéd már lehet, hogy kicsit sok, hogy öngyilkosság és ilyesmi.
hidd el, hogy egy jó pszichológus sokat tudna segíteni.
én pánikbeteg vagyok, és nekem is a pszicjológus segített nagyon sokat abban, hogy tudjam kezelni.
szerintem ne félj a pszichótól, ő pont azért van nekünk, hogy segítsen :) ezért tanult, ezért csinálja, ez a szakmája. úgyhogy mihamarabb menj el egyhez :)
6/7 Bonami válasza:
Egyetértek vele, h a doki lenne a leghelyesebb út. Én hasonló cipőben jártam annó a te korodban, bár nekem betett az is h akkor borzasztó szituációba kerültem, amit ìgy felnőtten visszanézve is elviselhetetlennek tartok. Ami nekem segített az a napló írás volt. Ezen kívül a multivitamin szedése és a legrosszabb állapotokban a forró fürdő. Ami az orvosokat illeti, nagyon fontos hogy olyat válassz akivel egy hullámhosszon vagytok. Mindenki más, anyukámnak bejött az orvos, nekem nem. Ezen kívül a rajzolás is segített, annak ellenére is h nem is rajzolok szépen. De a rajzolás közben kiadtam magamból a szomorúságot és utánna jobb volt.
7/7 szamo77db válasza:
Egy jó pszichológus néhány terápiás ülés után már nem lesz idegen neked, hidd el. Lehet, hogy sokkal jobban meg tudod beszélni vele a problémáidat, mint a szüleiddel otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!