Lógó szemölcs, mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Van két lógószemölcs az orromon. Novemberbe a bőrgyógyász a a fül-orrgégészetre küldött leszedetni,de 2 hónapja újra kinőttek. Elkezdtem vérehulló fecskefűvel kenegetni (friss,kertünkbe van),azon kívül,hogy csúnya fekete lett nem esett le,olvastam,hogy a fokhagyma jó rá,ezért 2 este reszeltem le és úgy aludtam,kb.fele leszáradt,azt körömvágóval lecsíptem (lehet rossz ötlet volt) de nem fájt,nem vérzett. Az egyik kb félig levált,de nem tudom levenni. Aki próbálkozott már ilyennel az kérem írja le,hogy hatott e,mert nem tudom hogy ez a fokhagyma vagy a fecskefű hatása lehet? Szeretném ha leesne,mert nagyon fájt mikor leszedték,pedig csak 3perc volt :(2017. máj. 6. 02:21
1/2 anonim válasza:
Nekem az almaecet lógó szemölcsre is bevált. Az interneten más típusú szemölcsökre szokták javasolni. A lógó szemölcs végén sérülést csináltam tűvel, hogy az almaecet beszivároghasson. Majd almaecetes vattát ragasztottam rá például fél éjszakára. A sérülés ejtésén túl vagy ahogy írtad, mivel lecsípted. Nekem nem újult ki, bár közben az immunrendszerem is erősebb lett mert elkezdtem egészségesebben élni. És az erős immunrendszer is legyőzheti a szemölcsöt okozó vírust. Azt írják a neten hogy az almaecet a vékony érzékeny bőrön égési sérüléshez hasonló nyomot okozhat. A mellkasomon kissé megpirosodott tőle a bőr, de szinte néhány óra múlva elmúlt. Szóval a pozitív hatása erősebb mint ez az esetleges mellékhatása.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) van is itthon almaecet,megpróbálom azt is,aztàn ha mégsem,akkor leégetik :(
Örülök,hogy neked nem jött vissza!! ;)
Valóban...nagyon gyenge a szervezetem sajna :(
2017. máj. 6. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!