Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyfokú ízületi súlyos kopás...

Nagyfokú ízületi súlyos kopás esetén mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Könyökeim borzalmasan el vannak kopva... sportolok,és az orvos ennek ellenére nem tiltott el a sport-tól (testépítés) de elmondta hogy ha sportolok,ha nem,kb 10-15 éven belül esélyes a könyök protézis. Úgy tudom az ízületi porcok ha elkopnak,vissza nem növeszthetőek. Mit lehetne tenni még is? segítséget,tanácsot várok. privát üzeneteket nem kérek minden féle "tuti" cuccról,ha valami bevált azt lehet kommentben is odaírni,és nem kell titkolni mások elől. szóval ha tudtok valami olyan dolgot,ami bizonyítottan képes a porcon javítani,akár regenerálni,akkor ne kíméljetek kommentekben. Köszönöm!
2017. máj. 4. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Vannak porcra étrendkiegészitők. Pl proenzi. Egy próbát megér. Esetleg még fel lehet tölteni a porcrest valamilyen folyadékkal. Nem írtad milyen orvoshoz jársz, de ha nem ortopédushoz akkor hozzá kéne menni.
2017. máj. 4. 22:01
 2/9 A kérdező kommentje:
ortopéd orvos,és műtötte is a kezem. ő feltárta. végzettsége PHD fokozat nem tudom mit takar... ő mondta ezeket... a műtét jól sikerült,és nagyon jó lett a kezem... de a jövőt elmondta kertelés nélkül... azt is hogy mit lehet csinálnom a sport tekintetében... :(
2017. máj. 4. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem még nincs ilyen gondom, egy ismerősöm áradozott erről a kúráról, most csak ránéztem a honlapra.

Egy mailt, vagy telefont mindenképpen megér, hogy tájékozódj róla. Gyógyulást kívánok neked!

[link]

2017. máj. 4. 23:09
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi,írtam nekik!
2017. máj. 4. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Sza!Nekem a természetes alapú glükozamin és kondroitinszulfátot és MSM-et tartalmazó aloe vera ital vált be a porcok, izületek rendbetételére. Az "olajozásukra" pedig a hyaluronsav gyömbér és kurkuma kombinációja.Jobbulást!
2017. máj. 7. 21:25
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi!
2017. máj. 8. 10:11
 7/9 anonim válasza:
Zselatin.Én most kezdtem kezelni vele az izületeimet,tehát mégwww.ogyik.hu/az-izuleti-problemak-es-a-porckopas-csodaszere-a-zselatin nem tudok saját tapasztalatról beszámolni.
2018. jan. 15. 12:11
 8/9 anonim válasza:
www.ogyik.hu/az-izuleti-problemak-es-a-porckopas-csodaszere-a-zselatin
2018. jan. 15. 12:12
 9/9 anonim válasza:
2018. jan. 15. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!