Különböző szív/szívtáji panaszaim vannak, súlyos?
Sziasztok!
A tegnapi eset után kicsit megijedtem. Elmentem bringázni, mikoris egy nagyobb tempózás után éreztem hogy valami nem okés. Elkezdtem nézni a pulzusomat(kézzel, nyakon), éreztem hogy kihagy 1-2 verést az alapból magas szívritmusom, majd képzsibbadás után hirtelen mintha bepótolná az elmaradást, ilyenkor enyhe fulladás és köhögés jellemző, fájdalom nincs.
Nyugalmi állapotban fájdogálni szokott, illetve a szívközeli izomzatom ráng, mi lehet az oka? Vannak egyéb ilyes panaszaim is, de ezek a jellemzőek.
EKG negatív, Vérvétel 100%ig jó. hátra van még egy ultrahang.
Köszönöm a választ!
Ez miért terhelés alatt jellemző? így most akkor nem sportolhatok? komolyabb probléma adódhat belőle?
Illetve az is kérdés, hogy miért hagy ki és mitől. :/ :) köszi.
Szia!
Nekem is szoktak lenni ilyen melléütéseim, meg fájdogálásaim, és az EKG ugyanúgy nem mutatott ki semmit.
Magnéziumhiány is okozhatja, amióta tablettában szedem, lényegesen lecsökkentek a melléütések. Szóval csak javasolni tudom, lehet, hogy csak ez a baj. Esetleg még stressztől is lehet.
Ilyen jó eredmények után nem hinném, hogy komoly probléma lenne.
Jobbulást neked! :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!