Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi bajom lehet?...

Szerintetek mi bajom lehet? Agydaganat is benne lehet a pakliban?

Figyelt kérdés

Volt koponya ct-m két éve, vizesedést állapított meg a neurológus, de amúgy egészségesnek titulált. Tavaly dec elején elájultam kitört a metszőfogam, és elvesztettem az eszméletemet 2x egymás után.

Utána kezdődtek ismét a fejfájások amihez később szédülés társult általános gyengeség, fáradékonyság.

De a szédülés a legrosszabb, ájulásérzet.

vérnyomásom 140 volt

neurologus szerint nagyon stresszes vagyok emiatt magas a vérnyomásom és ez okozza az egészet. Abban a pillanatban mondjuk 139/88/114 volt amikor megmérte kicsit szarul is éreztem magam de egyaltalan nem tűnt fel hogy így kalapalna a szívem.

Elküldött mri-re holnap jelentkezek be időpontra.

Félek ettől a vizsgálattól is, ct közben kiderül jód érzékeny vagyok, és égett a torkom kiütéseim lettek meg nagy pánik lett úrrá rajtam.

Nem akarom elhinni, hogy ez velem történik, ugyan olyan vagyok mint te aki ezt olvasod, csak éltem az egyszerű kis átlag napjaimat...

2017. máj. 4. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

MR-től nem kell félni. Annyiban rosszabb, hogy szűkebb a hely és hosszabb a vizsgálat, de a kontrasztanyag teljesen más és nem jellemző, hogy okozna panaszokat.

Betegségügyileg nem merek tippelni se, de ha akkora nagy baj lenne, akkor már a CT-n is látszódott volna valami. Hacsak nem alakult ki azóta valami vagy az alap állapotod rosszabbodott.

2017. máj. 4. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Tipp még az ájulásos rosszullétre: Kimerültség, kialvatlanság, alkohol, pánik szindróma, diéta(leesett vércukor), esetleg ásványi anyag hiány.
2017. máj. 4. 19:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Kimerültség kialvatlanság kicsit még benne is lehet a pakliban. Olyan vagyok akinek a szervezete a 9 órákat igényli és ez mostanság sokszor nincs meg. De azért néha szoktam pótolni, szóval fura lenne, ásványi anyagok terén nem tudok mit mondani, lehet ottis vannak gondok. Cukrom az tuti jó, most nézték vérvételen.
2017. máj. 4. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Pánikroham.
2017. júl. 8. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!