A bal mellemben jóindulató elváltozás (daganatra gyanakszanak) van, mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
Az MRI kimutatta, hogy mérsékelt progresszió található a bal emlőben, egyenlőre biopsziát még nem végeztek, ultrahangra kell mennem a hétvégén.2017. ápr. 27. 19:26
1/6 anonim válasza:
Elmész ultrahangra. Ennyi. Ha gyanúsnak látja akkor továbbküldenek biopsziára. Ha meg nem, akkor nem kell semmit tenni, illetve fél évente kontroll.
2/6 anonim válasza:
Ja, azt nem írod, hogy milyen méretű, de ha túl nagynak találják, akkor még jóindulatú elváltozás esetén is felmerülhet, hogy inkább kiveszik.
Tudom, hogy nehéz a várakozás, de sajnos mindenütt ez van. Amíg nincs meg a vizsgálat, meg az eredmény, nem tudsz tenni semmit.
3/6 anonim válasza:
Ha jóindulatú nem kell vele semmit tenni
4/6 anonim válasza:
MRI után nem tudom miért kell az UH,semmi értelme,ez fordítva szokott lenni.MRI-nél nem lesz informatívabb,csak a szövettan,ha az indokolt.
5/6 A kérdező kommentje:
Ma voltam az orvosnal, es azt mondta,hogy jobb lenne ha kivennek. Elegge felek a mutettol, nem mutottek meg es nem tudom mire szamitsak. Eleg hulyen hangzik, de pl a mutet alatt teljesen meztelennek kell lenni vagy bugyi azert maradhat?
2017. ápr. 29. 13:17
6/6 anonim válasza:
A műtőben semmi sem lehet rajtad,higiéniailag szigorú szabályok vannak ott,de hidd el,hogy nem téged fognak nézegetni.Szerintem nem kell félni,mert ilyenektől jó megszabadulni,persze valamennyire ideges az ember egy műtét miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!