Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Megfázásra gyors megoldás?

Megfázásra gyors megoldás?

Figyelt kérdés

Sajnos megfáztam, és gyorsan helyrekéne jönnöm! Teázgatok, szedek gyógyszert torokfájásra, és orrcseppet is használok. Több gyógyszert nem igazán szeretnék szedni, ezért lehetőleg egy gyors és hatékony (akár házi) megoldások érdekelnének!

Nektek mi szokott segíteni? Van valami jó ötletetek? Sokat segítene:) Előre is köszönöm!! :)

A betegségem vasárnap óta tart.

2017. ápr. 26. 08:54
 1/2 anonim válasza:
Nekem a kamilla és a hársfatea szokott segíteni jó sok mézzel, egy nap több bögrével meg lehet inni. A kamillát érdemes inhalálni is, tisztítja az orrot, nyugtatja a torkot. Emellett sok C vitamin, ha süt a nap, napon lenni. Gyógyszerek közül nekem a Septofort szopogatós cukorka vált be. Mielőbbi gyógyulást kívánok!!
2017. ápr. 26. 11:57
 2/2 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, hogy antibiotikum szedése is szükséges. Ha elmentél volna orvoshoz hétfőn akkor már rendben lennél, 2 nap után már hat.
2017. ápr. 26. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!