Mitől függ, hogy kin hogy jön ki egy megfázás?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg féle vírus van, és nyilván ezektől is függ a betegség lefolyása, de magyarázza már el nekem valaki, hogy miért van az, hogy én minden megfázásom alatt megállás nélkül fújom az orromat, elhasználok kb napi 500 zsebkendőt, ha nem többet, szétesik a torkom, annyira fáj, és mikor már azt gondolom jól vagyok, olyan köhögőrohamok jönnek rám zárt létérben (buszon, v ilyesmi) hogy ömlik a könnyem...Míg más amikor "nagyon beteg és nagyon rosszul van" köhög 2-t, és óránként 1x kifújja az orrát...Nekem soha a büdös életben nem voltak ilyen enyhe megfázásaim, de egy csomó embernél ezt látom. Mondja, hogy milyen beteg, miközben gyakorlatilag nincs semmi baja, én meg még hetekig küszködök, mire visszajön a hangom...2017. ápr. 24. 09:54
1/2 anonim válasza:
Egyik megfázás sem könnyű amúgy. Örülj annak, hogy neked jön váladék, mert az a jó, másnak sokkal nehezebben jön, ezért csendesebbek a tünetek, de több kezelést igényelnek.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen, de mindennel együtt így is eltart 2-2,5 hétig, míg teljesen kijövök belőle..és én is hiába kezelem bármivel, (akár gyógyszer, akár vitaminok, antioxidánsok, fokhagyma, hagyma tea, egyebek), soha semmitől nem lesz jobb, vagy könnyebb:(
2017. ápr. 24. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!