Mit tegyek 1 hete nem javuló megfázás ellen?
Múlt hétvégén elutaztunk és megfáztam. Vasárnap és kedd között náthás voltam, majd szerdától már a torkom is kapart/fájt és azóta tart ez az állapot. Lázam nem volt.
Szedek C vitamint, gyógyteát iszom, forró fürdőt is vettem, de ma reggelre még rosszabb lett. Konkrétan alig hallok valamit és az ízeket se érzem a náthától.
Mit tegyek? Egyszerűen nemhogy javulna az állapotom, hanem egyre több és erősebbek a tüneteim.
Egyébként nem vagyok betegeskedős típus, 3-4 évente szoktam elkapni az ilyen megfázásos dolgokat.
Tudtok valami praktikát vagy gyógymódot?
Köszönöm a válaszaitokat!
1: ORVOS!
2: antibiotikum kúra. TELJES kúra!
Egy náthára felír antibiotikumot?
Ha a hétvégére se javulok az állapotom, hétfőn elmegyek orvoshoz. Bár picit fura felnőttként egy náthával odamenni, nem?
Elöször tud meg mi az a nátha!
A májad túlterhelik így nem tud sosem méregteleníteni rendesen és addig a májad vérbe ereszti. Ha nyálka hártyád kiszárad ott fel tud minden szívodní így ott gyulladásba lép és megfáztál. Ha okos letél volna termelőtől vetél volna máriamagtövist.
Kúra: DM minden megszerezhető. Aszkorbinsav. grepfuit csepp ginsengin, citrus folyékon C vita,in, 1 kiskanál 10csepp grapfuit pici citrus 1 liter tiszta vizben feloldani. Fórró tea e 2ő keverék a fórró vízben percenként iszogatni felváltva. Minimum 3 órát Ha nem lehetőség 2 mackó magadra és ágyban izzadni sál sapka 2 zokni minimum. Torok fájás méz 1 kanál jóé szord be fahéjjal az gyulladás csökkentő
Elöször tud meg mi az a nátha!
A májad túlterhelik így nem tud sosem méregteleníteni rendesen és addig a májad vérbe ereszti. Ha nyálka hártyád kiszárad ott fel tud minden szívodní így ott gyulladásba lép és megfáztál. Ha okos letél volna termelőtől vetél volna máriamagtövist.
Kúra: DM minden megszerezhető. Aszkorbinsav. grepfuit csepp ginsengin, citrus folyékon C vitamin!!! 1 kiskanál aszkorbinsav, 10csepp grapfuit, pici citrus 1 liter tiszta vizben feloldani(HIDEGVÍZ). Fórró tea e 2ő keverék a fórró vízben percenként iszogatni felváltva(BLACK TEA jó vízhajtó). Minimum 3 órát Ha nem lehetőség 2 mackó magadra és ágyban izzadni sál sapka 2 zokni minimum. Torok fájás méz 1 kanál jóé szord be fahéjjal az gyulladás csökkentő
Javítottam
Náthára akkor adhatunk antibiotikumot, ha elhúzódik.
Akkor szinte biztos van egy baktériumos felülfertőzés.
De ugye erre van az orvos, hogy megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!