Miért hullik a hajam? Milyen okai lehetnek? Komoly betegségre kell számítsak?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat voltam beteg, itt torokgyulladásra, mandulagyulladásra gondolok. van egy nyirokcsomóm amit majdnem egy éve tapintok... voltam vele orvosnál... nyaki ultrahang reactiv nyirokcsomókat mutatott a bal oldalon 23 mm-eset a jobb oldalon egy kicsivel kisebbet meg a nyakamon van az a nagy vastag ér és annak mentén több 4-8 mm-eset is... a pajzsmirigyem rendben van... vérkép ok. semmi olyan nagyobb eltérés nincs...2017. ápr. 23. 10:24
1/3 Melinda1989 válasza:
A hajhullás általában góc v. gyulladás,vashiány,pajzsmirigy,szifilisz,stressz.Sok dolog okozhatja sajnos.Milyen hajhullásod van?Megtörténik velem is.Nem vették ki a mandulád?
2/3 A kérdező kommentje:
nem vették ki a manduláim. barátnőm tegnap megnyírta a hajam de csak körbe röviden ilyen pár miliméteressel de felül meghagytuk hosszan... azóta csak most délelőtt érkeztem hajat mosni és hajmosás közben/után vettem észre hogy hullik a hajam vagyis ahogy kézzel megigazitottam a kezembe maradt pár szál... utána megint... és ezt így 2x-3x de most mar inkabb hozzá sem nyúlok. még annyi hogy este igy a hosszabbik részét a hajamnak befonta és csinált egy csurkát a végére, de azt kb 1 óra után szétszedtem mert nem lehetett tőle feküdni normálisan
2017. ápr. 23. 11:02
3/3 Melinda1989 válasza:
A biztonság kedvéért menj el bőrgyógyászhoz.Csináltat vérképet.Abból lehet kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!