Volt már valakinek ilyen? Visszér vagy keringési baj?
Az elmúlt időszakban minden egyes nap feldagadt a lábam. Ha ültem aznap inkább, ha álltam, akkor is. Másféle cipők is voltak rajtam, nem csak egyféle. Levettem a zoknit, cipőt és olyan kemény az alsó lábszáram mint a szikla.És nem, nem a zokni a probléma, mert direkt vettem fel olyat is amibe nem erős a gumi. A térdem is sokkal teltebb és mellette is meg van gyűlve a víz/folyadék?? Nem tudom mitől. Egyre erősödő a fájdalom, mintha izomlázam lenne, úgy húzódik a térdhajlatom hogy fáj hajlítani is sokszor. Ha végighúzom a lábamon az ujjaimat, kis nyomást gyakorolva a felületre nagyon feszít és fáj. Egyébként meg zsibbad illetve az az érzés váltakozik, hogy elönti a forróság, utána meg mintha jeges vízbe tenném, vagy belül lenne valami hideg.
Természetesen elfogok menni orvoshoz, de jó lenne valami házi kezelési lehetőség addig is.
Köszönöm szépen előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!