Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szúró mellkasi fájdalom?

Szúró mellkasi fájdalom?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok. Sosem volt semmiféle egészségügyi problémám, régebben rendszeresen sportoltam (kondi/foci/box), de egyszer sem volt semmi panaszom. Elvileg sportorvos megnézte a szívem de minden rendben volt vele. Viszont ma reggel szúró fájdalmat éreztem a mellkasom közepén, és ez erősödött amikor súlyos dolgot emeltem fel. De olyan szinten fájt, hogy mozogni is kicsit nehéz volt.. Most így este is kicsit érzem, hogy fáj a mellkasom. Forduljak ezzel orvoshoz?

2017. ápr. 19. 01:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem árt, ismerős, nekem is így kezdte.

Gyenge a szíved, később ahogy idősödöl főleg 40 felett csak rosszabb lesz.

Ez nálam szívinfarktus volt, az első veszett durva volt, szerencsére helyben kihevertem.

Nem kaptam levegőt egy adott pontnál csak egy keveset, folyamatosan nyelnem kellett meg erősen folyt a nyálam, ez mind hullámokba folyamatosan órákig rajtam volt, azt hittem akkor hogy végem, szval menj el dokihoz, lehet ír vérhígítót is, én nem mentem el, néha előjön de nem olyan erősen, dohányozni nem szabad, én szívtam.

2017. ápr. 19. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!