Miért fáj a mellkasom már hónapok óta? LENT
November óta nagyon gyakran fáj a mellkasom (2-3 napig fáj szinte kibírhatatlanul, aztán 2-3 napig nem). Voltam kardiológusnál (tavaj volt egy szivburokgyulladásom és elvileg néha elváltozás van az EKG-n a T vonalban, de elvileg ez fiatal lányoknál előfordul), voltam reumatológusnál is, ő megállapitotta, hogy gerincferdülésem van, de minden mást kizárt. Nemrég MRI vizsgálatot is csináltak, azon sem találtak semmit, de a fájdalom sajnos folyton elő áll. Olyankor nehezebben kapok levegőt (ezért tüdőgyógyásznál is jártam, ő sem tudott semmit mondani). HOVA TOVÁBB? MIHEZ KEZDJEK???
24/Lány
Szia!Illetve akit érint ez a téma...
Ne hagyd annyiban, ha szívburokgyulladásod volt, az tovább károsítja a szívet!!!Szívultrahangot nem írtál, pedig a leírtak szerint erre szükség lett volna!!!Főleg még a fulladás vagy nehézlégzés mind szívprobléma jelei lehetnek, amihez pánik társul és ezért fokozódnak a tünetek... de ezt egy kardiológusnak tudnia kell!
Remélem azóta jobban vagy, de a vérnyomásodat ellenőrizd rendszeresen, ha ezt sem mondta senki eddig.Az emberek nagyobb százaléka születik vmilyen enyhe szívhibával, a te esetednél ez egy hibás billentyű az EKG szerint, amivel akár 40 évig is el vagy , azután meg hirtelen kapufa! Lásd sok fiatal sportoló hirtelen szívhalála!Nem akarlak megijeszteni csak óvatosságra inteni!
Megfelelő mozgás, testsúly, ézkezés mellett minden kockázatot csökkenthetsz.( megfelelő életmód)Alkohol és dohányzás mentesen.
Vagy keress fel egy privát kardiológust, de ne mondd meg, h már voltál... egyik szarka a másik szemét nem vájja ki!És felkerrsnék a helyedben egy pszichológust( nem pszichiátert!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!