Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges, hogy beteg vagyok?

Lehetséges, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Egy 26 éves átlagos srác vagyok. Tulajdonképpen az a problémám, hogy kiskorom óta nagyon indulatos vagyok. Túlságosan hamar eldurran az agyam. Emlékszem kicsi voltam, amikor mindig megszabták nekem, hogy mennem kell aludni, és egyik nap nem akartam aludni, és betörtem az ajtón az üveget. A kezemből meg ömlött a vér. Aztán teltek az évek, egyébként nevelőszülőknél voltam, és ahogy idősödtem úgy egyre nagyobb ktöréseim voltak. Nagyon sokszor, beleütöttem dolgokba, csatornák, fal, asztal, ajtókeret, és fényes nappal is mások előtt az utcán, ha éppen rajtam volt az öt perces. A kezem mondanom sem kell, hogy szét van félek attól, hogy egyszer túl nagy kárt teszek és akkor mivel fogok dolgozni. :( De egyszerűen ha valamin kiakadok nem bírom megállni, hogy ne üssek bele valamibe és nem ez a oda simogatok valaminek, hanem tiszta erőmből. Így kívülről hallva talán nem vagyok százas. De, amikor nyugodt vagyok, teljesen kenyérre lehet kenni, mindenkivel normálisan beszélek, tanulok, dolgozok, nincs velem semmi baj. Csak ezen nem tudok változtatni, és attól tartok, hogy egyszer valaki, valami kiakaszt és valami nagyon nagy hülyeséget teszek. Ilyenkor sajnos annyira elborulok, hogy képes lennék bárkit megölni, de én inkább tárgyakon vezetem le a dühüm. Sokszor érzem ilyenkor, hogy a nyaki erem lüktet, ki vagyok vörösödve, elképesztő erőt érzek ilyenkor magamban. Aztán eltelik 10 perc lehiggadok és teljesen kitisztul a világ. Egészen kis dolgokon ki tudok akadni. Aztán sokszor beképzelem magamnak, hogy engem lenéznek, meg, hogy nem tiszelnek az emberek, és ilyenkor saját magam is felhúzom.

Arra is gondoltam, hogy általában akkor jönnek ezek a dolgok, ha éhes vagyok. Talán összefüggésben lehet azzal, hogy leesik a vércukorszintem és, mint az állati ösztön a túlélésért előtör bennem is, és agresszióban nyilvánul meg. Hogy legyen mit ennem, ezért a stresszhormonok és az agyam talán ilyen ősi úton próbál meg arra rávenni, hogy ennem kell. Úgy érzem, hogy ez már nem normális, lehetséges,hogy valamilyen betegségben szenvedek?

2017. ápr. 15. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ezzel muszáj orvoshoz fordulnod. életeket menthet, a tiedet is.
2017. ápr. 15. 19:37
 2/6 Molyember ***** válasza:
Tele vannak a börtönök hozzád hasonlókkal. Menj orvoshoz, ne sajnáld rá a pénzt.
2017. ápr. 15. 22:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom minek nézel engem, de egyrészt van pénzem! Másrészt nem vagyok a szociális szint legalján, sőt egyszerűen csak idegbeteg vagyok.
2017. máj. 5. 02:51
 4/6 Molyember ***** válasza:
És? Ez mire válasz? :D Akkor is sok a hozzád hasonló a börtönökben, és akkor is ugyanúgy költened kell a kezelésre. Szerintem lassan ideje elkezdened.
2017. máj. 5. 04:49
 5/6 anonim ***** válasza:

ahogy te is tudod, a pénzszerzés nem a bűnözés egyetlen motivációja.

nagyon sok olyan ember követ el rossz dolgokat, akik egyszerűen csak indulatosak, agresszívek.

Mindenképp fordulj orvoshoz, és örülj neki, hogy még időben felismerted a problémát, nem csak utólag bánkódsz.

Még van lehetőséged megelőzni bármit, csak cselekedj időben.

2017. máj. 5. 07:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Ez arra válasz, hogy azt írtad ne sajnáld rá a pénzt!

Ebből nyilván arra következtettél, hogy nincs rá pénzem, vagy egy tipikus cigánynak nézel, akinek erre nem futhatja! Másik dolog, Hiába vihogsz a saját szarságaidon, mert én nem vagyok bűnöző! Természetesen azóta eljárok, orvoshoz. Utolosónak köszönöm.

2017. máj. 6. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!