Hasmenés vizelés inger érzékeny ánus?
Figyelt kérdés
na szóval tegnap este kezdödött amikor maszturbálás után rm jött egy ilyen hogy kicsit csip a pisi ez szokot lenni nagyon ritkán utnna jártam nincs baj viszont rám jött a széklet is és utána 4 oráig csak ki járkáltam a wc re mert nagyon érzekeny volt az ánusom és hullmokba jött rám hogy kell nagy nehez el aludtam reggel elmentem enm volt nagyobb baj kicsit érzékeny volt de nem annyira mint este most este megint rám jött már voltam 2x és ugyan ez nem jön semmi váladék vagy valami se vér csak széklet van amikor kevés van amikor semmi de az inger csak jön és olyan mintha belül fájna a helyes írási hibkért elnézést kérek az értelmes válaszokat köszönöm előre is2017. ápr. 8. 20:17
2/5 anonim válasza:
Ezt leejtetted, tessék itt van:
.
,
3/5 anonim válasza:
Talán felfaztál? Aranyered érzékeny ha jól értem?
5/5 A kérdező kommentje:
Nincs arany erem legalább is nem tudok róla
2017. ápr. 9. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!