AIDS-es vagyok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval, lehet, hogy hülyén hangzik, de ma délután kipróbáltam egy olyan párnát az egyik üzletben, amin egy kis folt volt, ami lehet hogy vér volt...Ha ez fertőzött vér, van esélyem AIDS-es el lenni?2017. ápr. 5. 18:38
1/9 anonim válasza:
Szerinted mennyi az esélye hogy az vér volt? Sőt, hogyha az az 1% bejon, akkor is mennyi az eselye hogy az fertozott legyen? És hogyha vér volt és még fertőzott is volt, mennyi az esélye hogy az bekerult a szervezetedbe? 0%. Persze lehet hogy aids es vagy de annak kb nincs eselye
2/9 anonim válasza:
Azt se tudod, mi az AIDS. Megfertőződni HIV-vírussal lehet.
Az esély arra, hogy fertőzött vagy, a nulla felé tendál. Ne beszélj be magadnak hülyeségeket, inkább tájékozódj ezekről a dolgokról.
3/9 anonim válasza:
Sőt, elsősorban a nadrágod lett aids-es, feltéve ha volt rajta nyílt seb és a párna is aids-es volt. A beszáradt aids-es vérfolt maradékok a legveszélyesebbek. Égesd el gyorsan a ruhát, ami érintkezett a folttal. A tüzet meg fojtsd le vízzel, a vizet pedig öntsd le földdel, a földet locsold meg domestossal, talán megmaradsz...
4/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, lehet, hogy tulreagáltam a dolgot, de félek... lehet h ehhez hozzátesz hogy kényszerbeteg vagyok és pont ez a fertőzéses cucc...
2017. ápr. 5. 18:53
5/9 A kérdező kommentje:
#3 nem értelek xd
2017. ápr. 5. 18:55
6/9 anonim válasza:
Igen, a kényszerbetegség húzós, ismerem.. De azért(és ne vedd sértésnek) a kényszerbetegség nem párosul teljes tájékozatlansággal, ugye? Már ami a HIV vírust illeti.
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok, az előbb is én írtam, most már értesz? ;)
8/9 anonim válasza:
Nem. Hacsak nem facsartad ki konkrétan a vért a szövetből és cseppentetted bele egy nyílt sebbe magadon, akkor nem lehetsz AIDS-es.
9/9 anonim válasza:
nem AIDS-es hanem súlyosan hülye vagy,keresd fel a kezelőorvosod vagy gyógyszerészedet...
egy hiv fertőzött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!