Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Extraütéseim voltak mert elég...

Extraütéseim voltak mert elég stresszes vagyok. Concort kaptam. Szabad sportolnom?

Figyelt kérdés
Hobbi szinten testépítek,edzés közben soha nem voltak extráim,de ha ideges vagyok vagy felhúzom magam akkor érzem hogy olyan mint ha kihagyna egyet a szívverésem.Kardiológián csináltak ekg-t,szívultrahangot.Dokit kérdeztem a testépítésről hobbi szinten csinálhatom e de semmit nem mondott,meg az eredményeimre se.Le kell mondanom a kedvenc sportomról?

2017. ápr. 1. 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Csinálni kell egy terheléses EKG-t. Ha negatív, akkor mehet a sport, ha a sport közben a pulzus nem megy a maximum 80%-a fölé. A maximum az 220 mínusz az életkor.
2017. ápr. 2. 22:11
 2/2 A kérdező kommentje:
A doki szóba se hozta a terheléses EKG-t,pedig én is azt hittem hogy csinálnak.Bicajozni is szokok.Edzés közben mikor súlyzózok eddig a max pulzus 130 volt amit mértem.43 éves vagyok.
2017. ápr. 3. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!