Ájulás? El tudok ájulni?
Figyelt kérdés
Állandóan szèdülök olyan bizonytalan járás mintha mozogna alattam a talaj kérdésem lenne el tudok ájulni
Elégé jó sulyban vagyok vérnyomásom 120-130 teljes egészséges vok ..
Vki momdta nyugi te nem tudsz elájulni azt a vékony lányok szoktak Igaz lehet ez
2017. márc. 27. 19:15
1/3 anonim válasza:
Vérkép minimum kellene.
Iszol eleget? Egészségesen étkezel (naponta fogyasztasz zöldségeket, gyümölcsöket?)
2/3 A kérdező kommentje:
Nemrég voltam csak 1 csillag lett máj funkció lett több ..
Am tervezem h megyek nemsoká megen ..
Napi 1-1.5 l iszok ..
Gyümölcsöt probàlok heti 1-2 enni ..
2017. márc. 27. 19:27
3/3 anonim válasza:
Napi 1-1,5 liter egy "eléggé jó súlyban" lévő embernek kevés. 1 literrel told meg. És azért mert nem vagy vékony nő,még elájulhatsz. Viszont ez az állandó szédülés nem csak ezért rossz. Mondd el az orvosodnak,mert ki kell vizsgálni az okát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!