Ez mi lehet? Megfázás után még mindig köhögök.
Figyelt kérdés
3 hete megfáztam, ez kb. 2 hétig tartott. Az utolsó mapokban elkezdtem köhögni (száraz köhögés), a nátha már elmúlt, ez viszont még azóta is tart. Annyi változással, hogy mostanra ritkábban, főleg esténként jön elő, es az a jó "ugatós" fajta, ami csak úgy zeng. Fáj a hátam is, de nem folyamatosan, főleg amikor az ágyon ülök, fekszek, fetrengek. Ha fotelban, széken ülök, állok valahol, akkor nem. Elég rossz a tartásom, emiatt néha pár napig szokott fájni, most is ugyanolyan, és ha változtatok a helyzetemen, akkor jobb, tehát ez lehet csak rossz időzítés. Viszont a köhögés már kezd zavarni, általában megfázásnál csak a torkommal, orrommal vannak gondok, most meg már a nátha el is múlt. Lehet ez még annak a következménye? Vagy esetleg tüdőgyulladás, amire még gondoltam. Nem tudom, olyankor hol és hogyan szokott fájni a hát? Illetve mi más lehet még esetleg? Mikor érdemes orvost felkeresni?2017. márc. 25. 21:14
1/4 anonim válasza:
A köhögés sokáig tart. Tüdőgyulladás esetén elesettebb lennél. Attól függetlenül elmehetsz az orvoshoz, hogy megnyugtasson, és esetleg ír valami köhögéscsillapítót.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, csak a mi orvosunk úgyis elküld, ha valószínűleg nem komoly a baj. És gondolom a 3 hét még nem sok köhögésnél... Csak én érzem úgy, hogy már a belemet fogom kiköhögni...
2017. márc. 25. 21:29
3/4 anonim válasza:
Az ne tartson vissza, hogy úgyis elküld: az a dolga, hogy foglalkozzon veled. Vizsgáljon meg, ha nagyon biztosra akar menni, elküldhet röntgenre, és mivel zavarja az életviteledet, adhat köhögéscsillapítót.
4/4 anonim válasza:
Lehet hörghurut, nekem is ez volt, egy hónapig köhögtem egy megfázás után, elmentem orvoshoz, meghallgatta a tüdőmet és felírt gyógyszert, köptetőt, 1 hét alatt rendbejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!