Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az normális ha megfázás után...

Az normális ha megfázás után köhögök és fáj a mellkasom?

Figyelt kérdés

már majdnem kigyógyultam a megfázásból, de most rámjött a köhögés, sikerült felköhögnöm egy kis váladékot felköhögnöm, de még érzem hogy maradt, emellett a mellkasom alsó része is elkezdett fájni, elől és hátul is.

csak a köhögés erőltette meg a tüdőmet vagy lehet valami komolyabb is?

amúgy az enyhe köhögésen kívül semmi bajom, lázas nem vagyok, fáradt se, a hideg se ráz

2015. okt. 20. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
menj vissza a dokihoz, lehet tüdőgyulladásod van!
2015. okt. 20. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Általában így van a megfázásoknál, a végén jön a köhögés, ami sokáig eltarthat, vegyél köptetőt. Köhögéstől lehet izomlázad is. Ha pár napon belül nem vagy jobban, akkor menj vissza az orvoshoz, hogy meghallgassa a tüdődet.
2015. okt. 21. 08:41
 3/3 A kérdező kommentje:
az elfelejtettem mondani hogy inkább a rekeszizmomnál érzem hogy fáj, ott is akkor amikor olyan testhelyzetbe vagyok, vagy amikor erősen köhögök
2015. okt. 21. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!