Valaki aki jártas a sziv betegségeiben? Ez mi lehetett? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Vasarnap reggel arra ébredtem,hogy szorít a mellkhasom es zsibbad a balkarom. Felkeltem vérnyomást mertem 164/111 es 134 volt a pulzusom. Gyenge voltam es fáradt. Lefeküdtem egy oran at szornyu volt. Foyt a konnyem akaratlanul a mellkhasszoritastol. Azutan elmult csak a karom zsibbadt es néha ujra ereztem a szorítást. Delbe ügyelet ahol ekgt csinaltak vérnyomást mertek adtak fajdalomcsillapitot. A oulzusom lement a vérnyomásom viszont fel tole. Estére jott helyre nagyjából.. Kardiologushoz fogok menni maganrendelesre egy het múlva. A pulzusom általános iskola ota tartósan magas 100 körüli a legalja. Akkor is voltam kivizsgalason befektettek kórházba de a korom miatt akkor a stresszre fogtak.. 25/l2017. márc. 20. 20:29
1/1 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, bár én már 130-140-es vérnyomástól is szarul vagyok...
Egyszer volt amikor kajálás után (zsíros étel) lett ez.
Hirtelen magas vérnyomás, karzsibbadás, arczsibbadás...
Kihívtunk nagy nehezen orvost és adott gyógyszert (Tensiomin 25mg) ami elég hamar hatott...
Aztán rá két hétre megint ez lett káposzta után...
szerencsére hagyott itt 1 darabot szóval be tudtam venni
aztán kiderült h hasnyálmirigy gyulladásom van + epém is rosszalkodott
na ezután irattam fel ilyen gyógyszert és itt lapul a fiókban ha esetleg beütne a gebasz.
2020-ig eláll, remélem nem kell bevennem belőle többet de ha rosszul leszek akkor itt lesz ami megnyugtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!