Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nemrég ittam egy doboz sört....

Nemrég ittam egy doboz sört. Neo citran-t ihatok rá?

Figyelt kérdés
El is felejtettem hogy ez a kettő együtt lehet nem oké, ittam egy sört este, és lefekvés előtt akartam inni egy neo citrant mert azt érzem ha nem iszom meg holnapra lebetegszem (még nem durva de eléggé fájt a torkom reggel+ ottdugulás).Már majdnem a felét megittam amikor eszembe jutott hogy erre nem szabad alkoholt inni. Lehet bajom? MEgihatom a másik felét? Vagy ennyi is elég volt és meghagyjam? Nem lesz bajom ettől a kevesebb mint fél pohártól nem?

2017. márc. 20. 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:
A normál, 4-5 százalékos sör kb 4 óra alatt kiürül a szervezetedből. Ha eltelt annyi, no para. Ha nem, akkor sem lesz bajod, max kicsit kába leszel. Jobbulást!
2017. márc. 20. 02:46
 2/3 szamo77db ***** válasza:
Nem hiszem, hogy drasztikus következményei lennének. De máskor figyelj jobban.
2017. márc. 20. 14:03
 3/3 szamo77db ***** válasza:
Hogy vagy? Rendeződtél már?
2017. márc. 21. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!