Nemibeteg gondozó? Vizsgálatok? Hova?
Figyelt kérdés
Bár rendkívül ritkán szexeltem óvszer nélkül(leszámítva az orált). Az elmúlt időszakban főleg az idősebb korosztálytól a munkahelyemen gyakran hallottam, hogy ők egyébként évente járnak szűrésre. Én 23 leszek és még egyszer nem voltam. Persze monogám és hosszú kapcsolataim voltak, ott is szinte mindig védekeztünk. De azért szeretnék arról többet tudni hogy Budapesten hova érdemes menni, ill. mennyibe kerül, mikre érdemes vizsgálni? Teljes körűen szeretném tudni, hogy nincs e tünetmentesen esetleg valamim. Bár nem látok rá sok esélyt, úgy hogy elég nyugodt vagyok. Csak azért tudni szeretném. :)2017. márc. 19. 19:03
1/2 anonim válasza:
Ezesetben jobb egy magánorvoshoz menni szerintem. Ők alaposabbak, mint egy SZTK mondjuk.
Egy teljes szűrővizsgálat 13.000-20.000 Ft között mozog.
2/2 A kérdező kommentje:
Konkrétabbat légyszi!
Ide, ennyibe kerül, stb.
Ezt megnéztem, de pl többnek akinek kivan téve, hogy spec. nemigyógyász, nem rendel csak bőrgyógyászként stb.
Hova tudok menni, fordulni egy teljes kivizsgálásra? Ha ára van akkor max 20e ft férne bele!
2017. márc. 22. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!