Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Majdnem mindennapos hasmenésem...

Majdnem mindennapos hasmenésem van pár hónapja, vizsgálatok eredeményei rendben vannak, semmit nem találtak. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Ahogy írtam 1 héten 4-5x van hasmenésem, van hogy csak egyszer-kétszer 1 héten, változó. Az érdekes számomra, hogy a hasmenések 90%-ban a felkelés követően, vagy azt követően 2 órán belül ér el.

4 hónappal ezelött kezdődött ez a sűrű hasmenés, akkor volt 3szor hogy picit nyálkos, talán véresebb is volt (ez már elmúlt) Voltam vérvételen, vastagbél tükrözésen, széklet vizsgálaton és minden rendben volt, nem találtak semmit. Háziorvosom is, meg a gasztroenterológiai orvos is a Normaflore-t mondta hogy szedjem reggel és este. 4hétig szedtem, a 4. héten szintén egy hetes hasmenésem volt felkelés után 2 órán belül.

Próbálok olyan dolgokat enni amivel talán elkerülhető lenne, mint a rízs pici hússal, burgonya, szendvics... De sajnos hiába. Mind1 hogy mit eszek, volt úgy is hogy nem ettem majdnem 2 napig és így meghajtott valami.

Valakinek valami ötlete???

#hasmenés #gasztroenterológia #sűrű hasmenés #nyálkos széklet
2016. jan. 23. 01:07
 1/4 A kérdező kommentje:

Még annyi hogy nem szokott görcsölni a hasam, nem is szokott fájni, csak simán érzem hogy hasmenésem van.

Nem igazán merek enni sem, így fogytam is 2 hónap alatt kb. 8Kg-ot.

2016. jan. 23. 01:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel voltal colonoscopian es egyeb vizsgalatokon, es azok negativak lettek, en elgondolkodnek valamilyen etel-allergian-intolerancian.

Elso korben egy fajta etelt zarj ki az etrendedbol legalabb 2 hetre. Pl. matol ne egyel-igyal SEMMILYEN tejtermeket. Nincs a reggeli kaveba tejszin, sajt a szendvicsen, tejfol a parikascsirkeben, stb. Ha a ket het alatt tovabbra is van hasmenes, akkor a kovetkezo 2 hetben zard ki a gluten tartalmu eteleket. Minden esetben vard ki a 2 hetet, hogy at tudjon allni az emesztesed. Az is elofordulhat, hogy gluten ES laktoz intolerans vagy, igy mindkettot ki kell iktatni az etrendedbol.

2016. jan. 23. 02:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Gondoltam én is valami étel alergiára. Tejterméket nem szoktam enni-inni, mert az már évek óta meghajt. Tejtermékből a vajat szoktam de azt is csak minimálisa a szendvicsre (sajt nélkül). Kávézni nem szoktam, egyszer ittam még évekkel ezelőtt de picit rosszul lettem tőle.

Megfogadom a tanácsod és megpróbálom kizárni a gluten tartalmú ételeket. Már másra nem tudok gondolni hogy mitől lehet.

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásod, ha még valakinek van valami ötlete írja le bátra, köszönöm előre is!!!

2016. jan. 23. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Erre már néztek? [link]
2016. jan. 25. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!